Vi byder Christel velkommen hos Formue

Skrevet af Mia Gustavfson

Vi byder vores nye Wealth Manager, Christel Bybjerg velkommen hos Formue. Christel har 25 års erfaring i den finansielle sektor og har senest arbejdet for Nordea Private Banking som chefinvesteringsspecialist. Hun har altid haft en udadvendt rolle i forhold til kunderne og trives bedst i den formidlende, strategiske og rådgivende rolle. Tidligere har Christel rådgivet både private kunder og virksomheder, hvor omdrejningspunktet har været investeringsløsninger, løbende sparring og placering af overskudslikviditet.

Teamet på Amaliegade består nu af 9 personer og vokser stadig med løbende ansættelser. Vi har talt med Christel ifm. med hendes opstart omkring hendes baggrund og hvorfor hun valgte at tage del i Formues indtræden i Danmark.

Hvorfor Formue?

En af de mange ting, der tiltalte Christel ved Formues forretningsmodel var, at vi allerede er veletableret i Sverige og Norge. Det er ikke et koncept, der skal ”afprøves” på et nyt marked, men derimod et succesfuldt koncept, der skal videreføres til det danske marked. Christel har i hendes tidligere rolle erfaret efterspørgsel på netop det Formue kan tilbyde kunderne – en helhedsorienteret løsning med alle specialister samlet ét sted, og som samler alle dele af deres økonomi. Herunder investeringsløsninger, pensionsrådgivning, jura, regnskab, generationsskifte, arv og skat.

Som Wealth Manager hos Formue, skal Christel præsentere en helhedsorienteret kunderådgivning som Financial Life Management indebærer, og ikke blot fokusere på et område. Kunden kortlægges detaljeret inden for Formues rådgivningskomponenter: Tryghed, Bevare & Udvikle, Skabe og der leveres ingen løsninger, før disse tre parametre er kortlagt.

”Jeg er vild med de ressourcer, som bliver stillet til rådighed for Formues kunder, og ikke mindst den tid der allokeres til den enkelte kunde”. Det gælder både i introduktions- og kortlægningsfasen, men også i tiden herefter. “Det er særdeles tilfredsstillende for mig, som deres Wealth Manager”, siger Christel.

På investeringsfronten noterer Christel sig desuden, at Formue har et stærkt investeringskoncept, med adgang til de bedste forvaltere, inden for hele investeringsuniverset. Heriblandt både diskretionært og via rådgivningsmandat.

“Jeg blev også tiltrukket af Formues prisvindende digitale løsninger, især appen, som er meget brugervenlig og kan skræddersyes til den individuelle kunde”, siger Christel.

Hvad ser du frem til nu?

Christels første uge hos Formue har været positiv, og hun bliver løbende mere fortrolig med Formues kultur og værdier. Hun ser nu frem til at introducere Formues koncept til kunderne og tilbyde dem en unik helhedsrådgivning. Christel er overbevist om, at kunderne vil blive lige så begejstrede, som hun er, og ikke mindst mærke den energiske atmosfære, når hun byder flere nye kunder velkommen på kontoret i Amaliegade.

”Jeg glæder mig til at komme i gang”, siger Christel.

Formue er en af nordens førende Financial Life Management virksomheder som tilbyder uafhængig rådgivning til formuende privatpersoner, familier og fonde. Selskabet blev etableret i år 2000, har 400 ansatte og 24 kontorer fordelt i Skandinavien. Formue er for syvende år i træk, blevet kåret som det bedste selskab indenfor private banking i Norge af Kantar Sifo Prospera.

Er vi den rette partner for dig?

Ved at klikke dig igennem spørgsmålene nedenfor får du et bedre indblik i hvordan vi kan hjælpe dig. En af vores medarbejdere vil kontakte dig for en uforpligtende samtale når formularen er indsendt.


Spørgsmål 1 ud af 8

Spørgsmål 2 ud af 8.

Spørgsmål 3 ud af 8. Flere valg er mulige

Spørgsmål 3 ud af 8. Flere valg er mulige

Spørgsmål 4 ud af 8. Flere valg er mulige

Spørgsmål 5 ud af 8.

Spørgsmål 6 ud af 8. Flere valg er mulige

Spørgsmål 7 ud af 8.

Tak for dine svar! Med henblik på en uforpligtende samtale, vil en af vores medarbejdere kontakte dig inden længe.

Hvis du ikke længere ønsker at modtage vores mails, kan du til enhver tid afmelde dig i bunden af en mail/SMS, eller ved at kontakte Formue kommunikasjon@formue.no. Du kan også afmelde via vores Privacy Policy. Læs mere om hvordan vi passer på dine personoplysninger i vores Privacy Policy her


Del artikel

Mia producerer og driver tekst og indhold, der offentliggøres på Formues blog Indsigt, samt anden ekstern kommunikation for Formue i Danmark.

Kontakt os