Bevare & udvikle

At bevare og videreudvikle det, der er skabt til fremtiden og til dem, der kommer efter dig.

icon

Helhedsorienteret rådgivning handler om, at hjælpe dig med at realisere dine mål. Det indebærer også at have tillid til, og føle, at du har en plan for at bevare og videreudvikle de værdier, du har skabt. Da kan du koncentrere dig om at skabe det, du ønsker.

Vigtige emner at overveje

icon

Investeringsstrategi

Investeringsstrategien er fundamentalt afgørende. Den beskriver din planlagte fordeling mellem forskellige investeringstyper, de såkaldte aktivklasser. Strategien bestemmer i høj grad potentialet for dit afkast og sikrer, at du når dine mål, på kort og lang sigt. Det er strategien, du skal holde dig til i tykt og tyndt, og derfor er det vigtigt, at den er gennemtænkt og afspejler dine og din families behov og mål.

icon

Risikospredning

Man skal ikke sætte alt på ét bræt. Intelligent diversificering af risici er kilden til mere robuste porteføljer. God risikospredning giver dig mulighed for at opnå højere afkast med samme risiko som i en portefølje med mindre risikospredning. Alternativt kan risikospredning give dig det samme afkast – men med lavere risiko – end hvis porteføljen ikke har diversificeret risikoen optimalt.

icon

Omkostninger

Transaktionsgebyrer, abonnementsgebyrer, succeshonorar, driftsomkostninger, indløsningsgebyrer, depotgebyr. Listen over forskellige omkostninger, som investorer er blevet opkrævet bevidst eller ubevidst, er lang. Det har længe været et problem i den finansielle sektor, at omkostningerne er blevet gemt væk og skjult.

icon

Overblik

Vores erfaring er, at mange finder det udfordrende at holde styr på deres finansielle aktiver. De modtager ikke hensigtsmæssig og løbende rapportering vedrørende deres samlede portefølje.

icon

Generationsplanlægning

Mange forbinder ordet generationsskifte med overdragelsen af aktier, ejendom eller andre aktiver fra forældre til børn. Skat er ofte et centralt spørgsmål. Disse emner er vigtige. De er dog kun en lille del af det store billede, og for mange måske de nemmeste brikker at lægge. De følelsesmæssige aspekter er dog mindst lige så krævende, hvor ord som "retfærdig" og "lige behandling" kan opleves forskelligt fra person til person.

Vores rådgivning

Uanset hvor du befinder dig i livet, kan vi hjælpe dig med at realisere dine mål.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

For at hjælpe dig bedst muligt har vi brug for at vide mere om dig og dine planer.