Tryghed

Føl dig tryg, så du kan leve det liv du ønsker, uanset hvad.

icon

Helhedsorienteret rådgivning handler om, at hjælpe dig med at realisere dine mål. Det indebærer tillid og vide, at du har en plan for at bevare og videreudvikle de værdier, du har skabt. Da kan du koncentrere dig om at skabe det, du drømmer om.

Vigtige emner at overveje

icon

Privatøkonomi

Det er vigtigt at have et overblik over den aktuelle situation, og hvordan du tror, den vil udvikle sig. Over tid kan indtægter og omkostninger ændre sig. Det er en god idé at planlægge efter dette. Mange, der går på pension, oplever en reduktion i indkomsten, men ønsker at opretholde sin levestandard eller måske hæve den. Det kræver, at den økonomiske formue kan finansiere din livsstil, hvilket igen påvirker, hvordan du bør tænke i forhold til din finansielle investeringsportefølje.

icon

Skat

Efter at have arbejdet med formuende kunder i Skandinavien i 20 år har vi sat organiseringen af formuer i system. Vores dygtige jurister er specialister i skat, arv og generationsskifte. Som en del af formueplanlægningen foretager de en vurdering af vores kunders skattemæssige og juridiske forhold og situation.

icon

Vigtige dokumenter

Som for eksempel fremtidsfuldmagt, ægtepagt og aktionæraftale? Et fravalg af disse dokumenter er et tilvalg af lovens løsning. Men er du egentlig klar over, hvad dit valg indebærer?

icon

Forsikring

Vi er ikke et forsikringsselskab og sælger ikke forsikringer, men er optaget af, at vores kunder bruger tid på at sætte sig ind i emnet. De fleste ved for lidt om deres forsikringer. Læs dine aftaler igennem og se, hvad du får i løn, hvis du bliver alvorligt syg eller uarbejdsdygtig. Tjek, hvilke rettigheder du har gennem dit job, og hvilken dækning du har gennem forældres/ægtefælles/samlevers forsikring.

icon

Adgang og kontakter

At miste nogen eller at have familie, der rammes af sygdom eller ulykke er en vanskelig proces. Ud over sorgen er der en masse praktik, der skal tages hånd om. Derfor er det vitalt, at familien har overblik over, hvor alle vigtige dokumenter, adgangskoder, nøgler og kontaktoplysninger befinder sig.

icon

Sikkerhed

Har du taget dine forholdsregler for at føle dig tryg i din hverdag? Digital sikkerhed? Fysisk sikkerhed? Den digitale trussel mod individer og familier ændrer sig hurtigt, og kompleksiteten i truslerne stiger.

Vores rådgivning

Uanset hvor du befinder dig i livet, kan vi hjælpe dig med at realisere dine mål.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

For at hjælpe dig bedst muligt har vi brug for at vide mere om dig og dine planer.