Vi vækster ved at hjælpe dig

Vores opgave som rådgivere er at gøre dit liv bedre, her og nu.

2000

Etableret

420

Ansatte

100 mia.

Kapital under forvaltning

26

Kontorer

Vi sætter kunden først

Lige siden vi startede, har vi haft et klart og overordnet mål for vores virksomhed: at kundernes interesser altid kommer først. Denne ambition former, hvad vi gør, og hvordan vi arbejder – dengang som nu.

Hvad betyder vores uafhængighed for dig?

image

Vores vision er at give vores kunder et rigere liv

Vores vision indebærer et ansvar for at bevare og udvikle værdi for vores kunder og samfundet generelt. Vores mission rækker længere ud end blot at generere afkast på den kapital, der er betroet os. For når vi skaber værdi for vores kunder, medarbejdere og ejere på en måde, der forbedrer vores samfund og mulighederne for de fremtidige generationer, har vi opfyldt vores vision til fulde.

image

Sådan tager vi os betalt

Kunden er vores opdragsgiver – honorarer modtages kun fra kunden. Som uafhængig rådgiver modtager vi ingen betaling fra tredjepart, og alle rabatter opnået fra produktleverandører gives fuldt og helt tilbage til kunden.

  • Der betales omkostninger til de produktleverandører, som kunden har valgt, afhængig af porteføljen og produktsammensætningen
  • For alle momspligtige ydelser er de angivne priser inklusiv moms
  • Der opkræves ingen ekstra gebyrer til eksterne parter
image

Årligt honorar for generel rådgivning og forvaltning

Vores honorar afspejler omfanget af ydelser og størrelsen på det beløb, der forvaltes. Familier med flere kundeforhold vil betragtes som en helhed og betaler den samme honorarsats.

Årgangsprogram Ejendom og Private Equity

Struktureringshonorar gælder for de kunder, der ønsker at investere i Ejendom og Private Equity som en del af en samlet portefølje. Afhængig af beløbet, der skal forvaltes, opkræves 1 %-3 % af det forpligtede beløb på investeringstidspunktet.

Porteføljestørrelse Forvaltningshonorar
10-50MDKK 0,75 %
50-100MDKK 0,60 %
100-200MDKK 0,50 %
200-300MDKK 0,45 %
300-500MDKK 0,40 %
>500MDKK Efter aftale

Mangfoldighed og inklusion

Formue bidrager til, at vores kunder og medarbejdere lever et rigere liv. Mangfoldighed i vores virksomhed hjælper os med at indfri den ambition og er en vigtig forudsætning for at forstå vores kunders behov og hjælpe dem med at realisere deres mål. Et varieret og mangfoldigt arbejdsmiljø bidrager til innovation, nytænkning og udvikling. Diversitet giver forskellige perspektiver og en mangefacetteret viden, der beriger vores virksomhed og gør os til bedre rådgivere overfor vores kunder. Derfor ser vi mangfoldighed som et strategisk og fundamentalt parameter for at styrke vores virksomheds konkurrenceevne.   

image

Karriere

Kvaliteten af vores arbejde afhænger af de mennesker, der arbejder hos os. Derfor er det vigtigt for os at tiltrække, udvikle og beholde kompente og empatiske medarbejdere. Hvis du er interesseret i en karriere hos os, så tag et kig på vores karrieresider.