Wealth Managers Investeringsspecialisterne Skat og Jura Accounting-specialister

Vores rådgivning

Hos Formue sætter vi altid kunden først. Vi giver dig vejledning, der bidrager til mere end blot økonomisk afkast og udviser stor diskretion for at sikre, at dine interesser varetages bedst muligt.

140

Wealth Managers

11

Tax & Legal

20

Specialister og Analytikere

25

Accounting-specialister

Wealth Managers

Langsigtet støtte til kunder

Vores opdrag som rådgiver handler om mere end blot at generere afkast. Det handler om godt håndværk og om at skabe en skræddersyet formueplan, der tager højde for den enkelte kundes mål og værdier. Vores kunder stoler på os for langsigtet støtte og vejledning – og det er her, i det tillidsfulde samarbejde, at den største værdiskabelse ligger.​

Tal med en Wealth Manager​

image

Investeringsspecialisterne

Adgang til de bedste fonde​​

Fordi følelser ofte styrer vores beslutninger, er det de færreste investorer, der opnår markedsafkast. Vores opgave er at sikre, at kunderne får en skræddersyet investeringsportefølje med en risiko, der matcher den fastlagte plan. Som uafhængig aktør vælger vi de bedste forvaltere i verden – og vores resultater viser, at det giver god værdi for dig som kunde.

image

Skat og Jura

Vi hjælper dig med at planlægge for fremtiden, så du er bedst sikret i tilfælde af sygdom, skilsmisse eller død. Vores dygtige jurister og skatteeksperter giver alle Formues kunder en skattemæssig og juridisk gennemgang. På denne måde opnås størst mulig tryghed i livets svære situationer.

image

Accounting-specialisterne

En lettere hverdag

Vi har erfaring og ekspertise i regnskab for vores kunder og er opdateret på aktuelle skatte- og regnskabsregler. Vi hjælper dig med at udarbejde viktige dokumenter og aftaler og sørger for at deadlines overholdes, og at alle dokumenter er samlet ét sted.

image

Er vi den rette partner for dig?

Ved at klikke dig igennem spørgsmålene nedenfor får du et bedre indblik i hvordan vi kan hjælpe dig. En af vores medarbejdere vil kontakte dig for en uforpligtende samtale når formularen er indsendt.


Spørgsmål 1 ud af 8

Spørgsmål 2 ud af 8.

Spørgsmål 3 ud af 8. Flere valg er mulige

Spørgsmål 3 ud af 8. Flere valg er mulige

Spørgsmål 4 ud af 8. Flere valg er mulige

Spørgsmål 5 ud af 8.

Spørgsmål 6 ud af 8. Flere valg er mulige

Spørgsmål 7 ud af 8.

Tak for dine svar! Med henblik på en uforpligtende samtale, vil en af vores medarbejdere kontakte dig inden længe.

Hvis du ikke længere ønsker at modtage vores mails, kan du til enhver tid afmelde dig i bunden af en mail/SMS, eller ved at kontakte Formue kommunikasjon@formue.no. Du kan også afmelde via vores Privacy Policy. Læs mere om hvordan vi passer på dine personoplysninger i vores Privacy Policy her


Kontakt os