Wealth Managers Investeringsspecialisterne Accounting-specialister

Vores rådgivning

Hos Formue sætter vi altid kunden først. Vores medarbejdere er kompetente, uafhængige og udviser stor diskretion for at sikre, at dine interesser varetages bedst muligt.

140

Wealth Managers

11

Tax & Legal

20

Specialister og Analytikere

25

Accounting-specialister

Wealth Managers

Langsigtet støtte til kunder

Vores opdrag som rådgiver handler om mere end blot at generere afkast. Det handler om godt håndværk og om at skabe en skræddersyet formueplan, der tager højde for den enkelte kundes mål og værdier. Vores kunder stoler på os for langsigtet støtte og vejledning – og det er her, i det tillidsfulde samarbejde, at den største værdiskabelse ligger.​

Tal med en Wealth Manager​

image

Investeringsspecialisterne

Adgang til de bedste fonde​​

Fordi følelser ofte styrer vores beslutninger, er det de færreste investorer, der opnår markedsafkast. Vores opgave er at sikre, at kunderne får en skræddersyet investeringsportefølje med en risiko, der matcher den fastlagte plan. Som uafhængig aktør vælger vi de bedste forvaltere i verden – og vores resultater viser, at det giver god værdi for dig som kunde.

image

Accounting-specialisterne

En lettere hverdag

Vi har erfaring og ekspertise i regnskab for vores kunder og er opdateret på aktuelle skatte- og regnskabsregler. Vi hjælper dig med at udarbejde viktige dokumenter og aftaler og sørger for at deadlines overholdes, og at alle dokumenter er samlet ét sted.

image
Kontakt os