Sådan hjælper vi dig

Vores job som rådgiver handler om at hjælpe vores kunder med at realisere de mål, som den enkelte har sat for sin formue. Sammen udarbejder vi en formueplan, der udover at generere afkast også skaber værdi.

Hvor meget kontrol har du over din formue?

Det første skridt i at lægge en konstruktiv plan for din formue er at kortlægge de områder, du bør tage fat i. Vi starter derfor vores rådgivning med at lære dig og din aktuelle situation at kende. Vores test giver os et indblik i dine behov, og hvordan vi kan hjælpe dig med at sammensætte en god plan. Har du styr på alt det, der skal medtages i en god formueplan?

image

Vores rådgivning

Forvaltning af en stor formue kan være omfattende og indeholde mange faldgruber. Vores erfarne rådgivere hjælper dig med at kortlægge din situation og finde den rette balance imellem de tre dele: Tryghed, Bevare & Udvikle og Skabe.

Din personlige formueplan

Når din situation og dine mål med din formue er kortlagt, begynder formueplanen at tage form. Ved hjælp af vores omfattende rådgivning yder vores eksperter rådgivning inden for skat, jura, arv og generationsskifte samt pension. Formueplanen indeholder en skræddersyet investeringsplan, der bygger på dine præferencer og det, du ønsker at opnå med din formue. Den finansielle planlægning stopper ikke, når den første plan er lagt. Med vores digitale formueplan har du og din wealth manager løbende oversigt.

image

Rapportering og opfølgning

Ved hjælp af Formueappen og kundeportalen har du altid adgang til din investeringsportefølje og din formueplan. Her kan du holde styr på, dine investeringer, samt i hvilke sektorer og hvor i verden din kapital er placeret. Vores wealth managers er kontinuerlige samtalepartnere for alle de tanker og spørgsmål, der opstår undervejs vedrørende de emner, der berøres i formueplanen. Mindst en gang om året gennemgår du og din wealth manager den udarbejdede plan for at sikre, at den stadig er i overensstemmelse med dine mål og ønsker.

image
Få fuld kontrol over din formue - tag testen!