Skræddersyet og uafhængig investeringsrådgivning

Vi skaber en bedre investeringsrejse med færre udsving og mere ro i sindet, så du kan nå dine mål.

Kunsten at opbygge en investeringsportefølje

Vores investeringsrådgivning er baseret på en grundig og skræddersyet plan for dine aktiver. Kortlægning af din risikotolerance, dine likviditetsbehov og dine mål for din formue omsættes til en investeringsstrategi.

Vores investeringsteam er eksperter i at udvælge nogle af de førende kapitalforvaltere og opbygge solide porteføljer. Vores kunders resultater gennem de seneste 20 år er et bevis på, at vores finansielle rådgivning skaber værdi.

Som en af de største uafhængige kapitalforvaltere i Norden, uden egne fonde eller produkter, kan Formue vælge blandt verdens førende forvaltere. Vi giver dig mulighed for at investere som en professionel investor med adgang til anerkendte og eksklusive forvaltere og aktivklasser, som ellers ikke er tilgængelige. Vores størrelse betyder, at vi kan forhandle bedre priser for dig, end hvis du skulle investere på egen hånd.

image

Produktiv og ansvarlig ledelse

Den vigtigste værdiskabelse sker ikke på de finansielle markeder, men i erhvervslivet. Værdi skabes ikke fra dag til dag, men over en længere periode. Det sørger vi for, at du får gavn af.

  • Vi tænker langsigtet og har ikke megen tiltro til fordelene ved kortsigtet markedstiming.
  • Vi fokuserer på at minimere porteføljerisikoen og samtidig levere gode afkast over tid.
  • Det er vigtigt at se på din finansielle portefølje i en holistisk sammenhæng.
  • Vi har ingen egne fonde, men investerer hos nogle af de dygtigste fondsforvaltere i verden.
  • Du kan vælge mellem tre forskellige typer af forvaltning: passiv portefølje, aktiv portefølje eller aktiv holistisk portefølje.
Læs markedskommentaren
formue
Niclas Hiller, investeringsdirektør i Formue

Din investeringsstrategi

Din investeringsstrategi vil i høj grad bestemme potentialet for dit afkast og vil sikre, at du når dine mål, både på kort og lang sigt. Vi ved, at hvis du holder dig til din investeringsplan både under op- og nedture, får du de bedste resultater på lang sigt.

  • Strategien skal være gennemtænkt og afspejle dine og din families behov og mål.
  • Den finansielle portefølje er baseret på din risikoprofil og tidshorisont.
  • Risikospredning er et vigtigt værktøj for at skabe en bedre investeringsrejse.
  • At fordele risiko på en gennemtænkt måde er kilden til mere robuste porteføljer.
  • Der bruges mange byggeklodser i porteføljerne, og investeringsmodellen fordeler midlerne mellem tre kategorier: stabilitet, markedsvækst og alternativ vækst.
Læs mere
formue

Uafhængig investeringsrådgivning

Som uafhængig kapitalforvalter tilbyder vi ikke vores egne investeringsprodukter og kan frit anbefale det, vi mener, vil give dig de bedste resultater efter omkostninger. Vi har heller ikke vores egne fonde, fordi vi mener, at uafhængighed i valget af forvaltere og fonde giver bedre resultater over tid.

Bæredygtige
investeringer

Alle investeringer påvirker miljøet. Det gælder, uanset om du investerer direkte i virksomheder, via indeksfonde eller vælger aktiv forvaltning. Vores grundlæggende tilgang er transaktionel, hvilket betyder, at vi gennem vores investeringer påvirker virksomheder til at foretage ændringer i stedet for at udelukke dem.

Oversigt over porteføljen i Formueappen

I vores prisbelønnede app kan du nemt holde dig opdateret om udviklingen i din portefølje, se hvor mange og hvilke fonde du ejer, afkast i kroner og procent og holde styr på transaktioner.

Private Equity

I denne rapport viser vi dig, hvilke resultater vi har skabt, ser på udsigterne for fremtiden og forklarer, hvorfor vi mener, at private equity bør være en del af en diversificeret investeringsportefølje. Du kan også lære mere om life science - en af de sektorer, vi tror meget på i fremtiden.

Hent rapporten
formue

Mød nogle af vores mange eksperter

Vores investeringsdirektør, chefstrateg og chef for private equity er nogle af de mange talentfulde eksperter i vores investeringsteam.

Niclas Hiller

Niclas har været CIO/Investment Director hos Formue siden 2012. Han har stor erfaring inden for finans- og investeringsbranchen, bl.a. fra NBIM (den norske oliefond). Niclas har været børsmægler, private banker, obligations- og optionshandler, chefsobligationshandler og arbejdet med intern og ekstern ledelse hos NBIM. Niclas har det overordnede ansvar for Formues investeringsaktiviteter, herunder alle de forskellige aktivklasser.

Christian Lie

Christian Lie er chefstrateg hos Formue og har over 20 års erfaring fra den finansielle sektor. Han har tidligere været chefstrateg i Danske Bank med ansvar for investeringsprodukter og investeringsrådgivning. Christian er ansvarlig for interne og eksterne budskaber relateret til makroøkonomi, finansielle markeder, allokering og investoradfærd, og han bliver ofte brugt som ekspertkommentator i medierne.

Jan Nylund

Jan Nylund er en erfaren private equity-investor med omfattende deltagelse i rådgivende udvalg inden for porteføljen af private equity-fonde. Private equity kræver, at investorerne defineres som professionelle investorer og er derfor ikke umiddelbart tilgængelige for privatpersoner, men hos Formue tilbydes dette til kunderne som en del af en samlet portefølje. Formue har investeret i aktivklassen i over 20 år og har et godt netværk af dygtige PE-managere med en gunstig afkasthistorik.

Kontakt os