Reimagine Private Banking

Er vi den rette partner for dig?

Tag testen på 8 spørgsmål og få svaret


Spørgsmål 1 ud af 8

Spørgsmål 2 ud af 8.

Spørgsmål 3 ud af 8. Flere valg er mulige

Spørgsmål 3 ud af 8. Flere valg er mulige

Spørgsmål 4 ud af 8. Flere valg er mulige

Spørgsmål 5 ud af 8.

Spørgsmål 6 ud af 8. Flere valg er mulige

Spørgsmål 7 ud af 8.

Tak for dine svar! Med henblik på en uforpligtende samtale, vil en af vores medarbejdere kontakte dig inden længe.

Hvis du ikke længere ønsker at modtage vores mails, kan du til enhver tid afmelde dig i bunden af en mail/SMS, eller ved at kontakte Formue kommunikasjon@formue.no. Du kan også afmelde via vores Privacy Policy. Læs mere om hvordan vi passer på dine personoplysninger i vores Privacy Policy her


Hos os får du:

Personlig og uafhængig rådgivning uden eksterne påvirkninger i valget af investeringsprodukter

Adgang til vores prisvindende app med portefølje, transaktioner, aftaler og seneste opdateringer

Adgang til alternative investeringsformer som Private Equity og ejendomme

Adgang til vores specialister inden for områder som jura, pension og skat

Har du styr på alle de spørgsmål, der påvirker din formue? Klik på et af emnerne nedenfor og tag vores quiz for at finde ud af det!
Kortlægning

Alt handler om dig

For at få et overordnet overblik og kunne yde en helhedsorienteret rådgivning vil vi gerne lære dig at kende. Det hele starter med det første møde, hvor vi sammen kortlægger din nuværende situation og dine mål for at kunne udarbejde din personlige investeringsstrategi og formueplan.

Private Equity

Invester i fremtiden med Private Equity

Er du interesseret i utraditionelle investeringsmuligheder? Private equity tilbyder en unik vej til potentielt store afkast og ejerskab i nogle af fremtidens virksomheder. Vi har mere end 20 års erfaring med private equity og har investeret kunders kapital i virksomheder som Kahoot, Spotify og Klarna - spørg os.

Det siger vores kunder

"Som private banking-aktør har Formue et helhedsorienteret perspektiv, som ingen andre har."

Magnus Devold

Det siger vores kunder

”Det har været organiseret, og de har lært mig at kende, set hvilke behov jeg har som individ, og hvad jeg bør overveje at tænke på.”

Hans J Nilsson

Ekspertråd
Formueplan

Ekspertråd

Formue giver dig adgang til eksperter inden for skat, jura og regnskab. De råd, du får fra vores eksperter, samles i appen sammen med dine vigtige dokumenter som en del af din formueplan.

Familie og ejerskab
Formueplan

Familie og ejerskab

For at skabe en god plan er det vigtigt at forstå, hvem der er berørt af planen, hvordan kapitalen skabes, og hvordan aktiverne er organiseret i dag.

Formueplan

Din personlige plan

Få det fulde overblik og kontrol med en formueplan baseret på dine mål og prioriteringer. Sammen finder vi den rigtige strategi, der giver tryghed og bevarer og udvikler din kapital. Her viser vi et eksempel på en formueplan. Lad os sammen skabe din.

Formue
Formueplan

Formue

For at få overblik og kontrol ser vi på din formue i tre dele: Tryghed, Bevare & Udvikle og Skabe. Resultatet er din personlige og holistiske plan.

Investeringsprofil
Formueplan

Investerings-profil

Hvordan skal vi investere for at opfylde dine ønsker og nå dine mål? Sammen med dine rådgivere kortlægger vi dine præferencer, risikovillighed og risikotolerance for at skræddersy en investeringsstrategi, der passer til dig.

Investeringssimulator
Formueplan

Investerings-simulator

Hvordan påvirkes dine investeringer, hvis du ændrer din strategi? For bedre at forstå effekten af de allokeringer, du foretager mellem forskellige aktivklasser, kan du bruge vores investeringssimulator til at teste, hvordan forskellige risikoniveauer og bindingsperioder påvirker afkastet, baseret på historiske resultater.

Mål og prioriteringer
Formueplan

Mål og prioriteringer

Kapital er blot et værktøj til at nå de vigtige mål i livet. Ved at definere, hvad der virkelig er vigtigt, kan man allokere tid og kapital til at realisere sine mål.

Porteføljeindsigt

Geografi

Følg med i, hvordan din portefølje er fordelt mellem forskellige lande. Du kan nemt se de tre største investeringer, du har foretaget i hvert land.

Porteføljeindsigt

Porteføljens-indhold

Se, hvordan din portefølje er opbygget, og hvilke funktioner og formål de forskellige komponenter har. Du kan også se, hvor mange fonde du er investeret i, og hvor mange virksomheder du indirekte er eksponeret mod.

Porteføljeindsigt

Sektorer

Se, hvordan din portefølje er fordelt på forskellige sektorer som industri, ejendomme, IT og sundhed. Hvis du vil have mere detaljeret indsigt, kan du også se, hvilke virksomheder du er mest investeret i inden for de forskellige sektorer, og hvor stor en andel de udgør af din portefølje.

Private Equity

Invester i fremtiden med Private Equity

Vær med til at skabe morgendagens virksomheder. Udforsk muligheden for at investere i unoterede virksomheder gennem private equity-fonde.

Private equity (PE) er en fællesbetegnelse for fonde, der investerer i virksomheder, som ikke er børsnoterede.

PE-selskaber opretter fonde og henter investorer ind. PE-selskaber er aktive ejere, som bruger kapital, viden og ekspertise til at øge værdien af virksomheden i deres ejerperiode, så de kan sælge eller børsnotere virksomheden til en højere pris, end de købte den for. På den måde tjener investorerne i fondene penge.

Investering i PE-fonde har længe været forbeholdt institutionelle investorer. Formue giver dig som privatperson mulighed for at inkludere PE i din investeringsportefølje. Hvor stor en andel, du investerer, afhænger af din risikoprofil, dit likviditetsbehov og din investeringshorisont.

PE er en kompleks og langsigtet investering med høj risiko. Afkastet på investeringerne realiseres først, når porteføljeselskaberne er solgt (normalt inden for 5-10 år). Afkastet i PE har overgået børsnoterede aktier betydeligt i løbet af de seneste tre, fem og ti år. Afkastet varierer dog meget fra fond til fond.

Vi har mere end 20 års erfaring med at investere i PE, og vores kunder har investeret i virksomheder som Kahoot!, Spotify og Klarna. I vores årgangsløsninger investerer du årligt i otte til ti forskellige PE-fonde. Hvis du investerer i tre separate årgangsløsninger, opbygger du en portefølje på omkring 25-27 fonde, som er investeret i mellem 300 og 400 virksomheder i forskellige lande, strategier og investeringsår.

Kortlægning

Hvad er vigtigt for dig?

Bruger du tiden på det, du synes er vigtigt? Hvordan kan din kapital hjælpe dig med at leve det liv, du ønsker? Det er her, det starter. Vores kortlægning handler om dine behov og muligheder og danner grundlag for din finansielle plan i dag og for resten af dit liv.