Portefølje

Et grundigt indblik i dine investeringer

Vi gør dig til en bedre investor. Vil du se det store billede eller studere detaljerne? I din Formue-app kan du gøre begge dele. Udforsk, zoom ind eller zoom ud.

Sådan gør vi hos Formue

1

Vi mødes ved tavlen

På det første møde går vi i dybden og får alt op på tavlen: dit finansielle liv, dine mål og dine værdier. Dette vil danne grundlaget for din personlige formueplan.

2

Du får en investeringsstrategi

Vores rådgivere skræddersyr din investeringsstrategi i overensstemmelse med din formueplan, dine mål og din risikoprofil.

3

Udforsk nye investeringsmuligheder

Vores uafhængighed giver os adgang til investeringer i alle aktivklasser, herunder unoterede virksomheder og de bedste forvaltere globalt. Din kapital fordeles på mere end 100 fonde over hele verden.

4

Følg alt i din Formue-app

Din formueplan, vores ekspertrådgivning og din investeringsportefølje er altid tilgængelig i appen.

Kortlægning

Alt handler om dig

For at få et overordnet overblik og kunne yde en helhedsorienteret rådgivning vil vi gerne lære dig at kende. Det hele starter med det første møde, hvor vi sammen kortlægger din nuværende situation og dine mål for at kunne udarbejde din personlige investeringsstrategi og formueplan.

Formueplan

Opdag en plan ud over det sædvanlige

Alt, hvad der påvirker dit finansielle liv, falder på plads i din personlige formueplan. Dine investeringer, din strategi, dine mål og prioriteringer er samlet på ét sted. Altid tilgængeligt for dig.

Private Equity

Invester i fremtiden med Private Equity

Er du interesseret i utraditionelle investeringsmuligheder? Private equity tilbyder en unik vej til potentielt store afkast og ejerskab i nogle af fremtidens virksomheder. Vi har mere end 20 års erfaring med private equity og har investeret kunders kapital i virksomheder som Kahoot, Spotify og Klarna - spørg os.

Det siger vores kunder

"Som private banking-aktør har Formue et helhedsorienteret perspektiv, som ingen andre har."

Magnus Devold

Det siger vores kunder

”Det har været organiseret, og de har lært mig at kende, set hvilke behov jeg har som individ, og hvad jeg bør overveje at tænke på.”

Hans J Nilsson

Ekspertråd
Formueplan

Ekspertråd

Formue giver dig adgang til eksperter inden for skat, jura og regnskab. De råd, du får fra vores eksperter, samles i appen sammen med dine vigtige dokumenter som en del af din formueplan.

Familie og ejerskab
Formueplan

Familie og ejerskab

For at skabe en god plan er det vigtigt at forstå, hvem der er berørt af planen, hvordan kapitalen skabes, og hvordan aktiverne er organiseret i dag.

Formueplan

Din personlige plan

Få det fulde overblik og kontrol med en formueplan baseret på dine mål og prioriteringer. Sammen finder vi den rigtige strategi, der giver tryghed og bevarer og udvikler din kapital. Her viser vi et eksempel på en formueplan. Lad os sammen skabe din.

Formue
Formueplan

Formue

For at få overblik og kontrol ser vi på din formue i tre dele: Tryghed, Bevare & Udvikle og Skabe. Resultatet er din personlige og holistiske plan.

Investeringsprofil
Formueplan

Investerings-profil

Hvordan skal vi investere for at opfylde dine ønsker og nå dine mål? Sammen med dine rådgivere kortlægger vi dine præferencer, risikovillighed og risikotolerance for at skræddersy en investeringsstrategi, der passer til dig.

Investeringssimulator
Formueplan

Investerings-simulator

Hvordan påvirkes dine investeringer, hvis du ændrer din strategi? For bedre at forstå effekten af de allokeringer, du foretager mellem forskellige aktivklasser, kan du bruge vores investeringssimulator til at teste, hvordan forskellige risikoniveauer og bindingsperioder påvirker afkastet, baseret på historiske resultater.

Mål og prioriteringer
Formueplan

Mål og prioriteringer

Kapital er blot et værktøj til at nå de vigtige mål i livet. Ved at definere, hvad der virkelig er vigtigt, kan man allokere tid og kapital til at realisere sine mål.

Porteføljeindsigt

Geografi

Følg med i, hvordan din portefølje er fordelt mellem forskellige lande. Du kan nemt se de tre største investeringer, du har foretaget i hvert land.

Porteføljeindsigt

Porteføljens-indhold

Se, hvordan din portefølje er opbygget, og hvilke funktioner og formål de forskellige komponenter har. Du kan også se, hvor mange fonde du er investeret i, og hvor mange virksomheder du indirekte er eksponeret mod.

Porteføljeindsigt

Sektorer

Se, hvordan din portefølje er fordelt på forskellige sektorer som industri, ejendomme, IT og sundhed. Hvis du vil have mere detaljeret indsigt, kan du også se, hvilke virksomheder du er mest investeret i inden for de forskellige sektorer, og hvor stor en andel de udgør af din portefølje.

Private Equity

Invester i fremtiden med Private Equity

Vær med til at skabe morgendagens virksomheder. Udforsk muligheden for at investere i unoterede virksomheder gennem private equity-fonde.

Private equity (PE) er en fællesbetegnelse for fonde, der investerer i virksomheder, som ikke er børsnoterede.

PE-selskaber opretter fonde og henter investorer ind. PE-selskaber er aktive ejere, som bruger kapital, viden og ekspertise til at øge værdien af virksomheden i deres ejerperiode, så de kan sælge eller børsnotere virksomheden til en højere pris, end de købte den for. På den måde tjener investorerne i fondene penge.

Investering i PE-fonde har længe været forbeholdt institutionelle investorer. Formue giver dig som privatperson mulighed for at inkludere PE i din investeringsportefølje. Hvor stor en andel, du investerer, afhænger af din risikoprofil, dit likviditetsbehov og din investeringshorisont.

PE er en kompleks og langsigtet investering med høj risiko. Afkastet på investeringerne realiseres først, når porteføljeselskaberne er solgt (normalt inden for 5-10 år). Afkastet i PE har overgået børsnoterede aktier betydeligt i løbet af de seneste tre, fem og ti år. Afkastet varierer dog meget fra fond til fond.

Vi har mere end 20 års erfaring med at investere i PE, og vores kunder har investeret i virksomheder som Kahoot!, Spotify og Klarna. I vores årgangsløsninger investerer du årligt i otte til ti forskellige PE-fonde. Hvis du investerer i tre separate årgangsløsninger, opbygger du en portefølje på omkring 25-27 fonde, som er investeret i mellem 300 og 400 virksomheder i forskellige lande, strategier og investeringsår.

Kortlægning

Hvad er vigtigt for dig?

Bruger du tiden på det, du synes er vigtigt? Hvordan kan din kapital hjælpe dig med at leve det liv, du ønsker? Det er her, det starter. Vores kortlægning handler om dine behov og muligheder og danner grundlag for din finansielle plan i dag og for resten af dit liv.