Formue satser i Danmark

Formue, der er en af Nordens førende virksomheder inden for ‘Financial Life Management’, åbner kontor i Danmark i løbet af første kvartal 2023.

Lige siden Formue blev etableret i 2000, har virksomheden udfordret sig selv og branchen gennem kontinuerlig udvikling og ekspansion. Med åbningen af deres nye kontor i København er Formue til stede i alle de skandinaviske lande, og styrker således deres position som nordisk ‘Financial Life Management’-selskab.
“Det er et spændende nyt kapitel i Formue’s historie, og vi glæder os til at lancere vores prisvindende tjenester på det danske marked”, siger Michael Stern Madsen, Managing Director i Formue Danmark.

Associated Partner i Formue Danmark og bestyrelsesmedlem i Formue AS, Marlene Nørgaard Carolus, udtaler:
“Jeg har mere end tre årtiers erfaring i det danske og globale ‘private banking marked’. Formue’s måde at arbejde med velhavende privatpersoner og familier på er noget, vi har manglet på det danske marked, og det er med stor entusiasme, at jeg er med på denne rejse. Jeg ser frem til at bidrage og støtte op om, at velhavende danskere får glæde af Formue’s tjenester til at skabe et rigere liv.”

Markedsundersøgelser foretaget af Formue i Danmark bekræfter behovet for en aktør, der tilbyder omfattende, uafhængig rådgivning i kombination med gode digitale løsninger, og giver adgang til alle aktivklasser, herunder ‘private equity’, ejendom og hedgefonde. Danske velhavere får i dag rådgivning primært gennem bankerne, og mange har svært ved at adskille de forskellige aktører fra hinanden og forstå, hvad man betaler for.

“Vi er en ‘Financial Life Manager’, der kun arbejder på opdrag fra kunden. Vores erfarne rådgivere arbejder i tæt dialog med kunderne for at forstå og realisere deres mål. Rådgivningen starter med en grundig konsultation, hvor vi gennemgår kundens økonomiske liv, så de får en skræddersyet formueplan. Gennem vores brugervenlige digitale løsninger er det let og overskueligt at tilgå formueplanen, omkostninger og essentielle dokumenter samt indhold og udvikling i investeringsporteføljen. Og det er her, at vi adskiller os fra en traditionel kapitalforvalter,” forklarer Stern Madsen.

“Vi glæder os til at hjælpe velhavende privatpersoner, familier og fonde over hele Danmark. Vores virksomhed udvikler sig løbende, og vi er i gang med at ansætte eksperter inden for jura, arv, generationsskifte, skat og regnskab, så vores danske kunder får de samme kompetente og omfattende tilbud som vores norske og svenske kunder”, understreger Michael Stern Madsen.

Formue Danmark

Formue er et privatejet, uafhængigt ‘Financial Life Management’-selskab med omkring 127 milliarder NOK under rådgivning og forvaltning. Siden starten for 22 år siden har virksomheden opbygget en række tjenester, der omfatter rådgivning om investeringer, jura, arv, generationsskifte, regnskab, kunst og filantropi. Virksomheden oplever stor efterspørgsel på rådgivning, og har det seneste år åbnet fire nye kontorer i Norge og Sverige. Formue har ca. 400 medarbejdere fordelt på 18 lokalkontorer i Norge og Sverige. Selskabet er desuden blevet kåret til den bedste ‘Private Banking’-aktør i Norge syv år i træk af Kantar Prospera Sifo.

Kontakt os