Vores Rådgivning

Vi har vores egne eksperter inden for alle områder, der vedrører dit økonomiske liv. Her kan du læse om vores specialister og få indsigt i, hvordan de kan hjælpe dig.

Rådgivning og investeringer tilpasset dine behov

Vi giver dig og din familie tryghed omkring forvaltningen af din kapital og dine øvrige værdier. Vores eksperter hjælper dig med alle aspekter af dit finansielle liv. Så du kan fortsætte med at gøre det du er bedst til.

Personlig og uafhængig helhedsrådgivning fra et dedikeret team af rådgivere, der kender dig godt

Interne specialister inden for jura, skat, arv, arveplanlægning og regnskab

En bredt diversificeret investeringsportefølje med obligationer, aktier og alternative investeringer såsom ejendom og private equity

Prisbelønnede digitale tjenester med rapportering, ekspertudtalelser, porteføljedybder og meget mere

Dette rådgiver vi om

Investeringsrådgivning

Vores team af højt kvalificerede investeringsspecialister sikrer, at du får en skræddersyet portefølje med en risiko, der matcher din plan. Som en uafhængig virksomhed udvælger vi fonde fra nogle af verdens førende kapitalforvaltningsorganisationer og har en historik med at levere stærke afkast på vores kapitalforvaltning.

Tax & Legal

Vores jurister og skattespecialister sikrer, at din formue er organiseret korrekt af skattemæssige årsager, og at du har taget stilling til eventuelle livskriser såsom sygdom, skilsmisse eller død. Disse hændelser kan, i værste fald, være lige så ødelæggende for din formue som udsving på markedet. Alle nye kunder får derfor en skattemæssig og juridisk gennemgang, som hjælper med at håndtere dette bedst muligt.

Regnskabsservice

Vores team er specialiseret i regnskabsarbejde for investerings- og holdingselskaber. Vi tager os af alt fra bogføring og årsregnskab til rapportering til myndighederne og håndtering af skatteindberetninger og ejerbog. Vi hjælper også med ændringsindberetninger og sikrer, at alle dokumenter opbevares sikkert og arkiveres korrekt.

Bæredygtighed

Som virksomhedsejer har du stor indflydelse på, hvilket fodaftryk din virksomhed efterlader. Vores bæredygtighedsrådgivere kan guide dig mod nuludledning og hjælpe med alt fra at opfylde rapporteringskrav til hvordan virksomheden kan bruge bæredygtighed som konkurrencefordel. Når det kommer til investeringer, er vores primære tilgang at påvirke virksomheder til at implementere ændringer frem for at undlade dem.

Find ud af om vi er den rette partner for dig!

Ved at klikke dig igennem spørgsmålene nedenfor får du en bedre idé om, hvordan vi kan hjælpe dig. En af vores medarbejdere vil kontakte dig for en uforpligtende snak, når du har indsendt formularen.


Spørgsmål 1 ud af 8

Spørgsmål 2 ud af 8.

Spørgsmål 3 ud af 8. Flere valg er mulige

Spørgsmål 3 ud af 8. Flere valg er mulige

Spørgsmål 4 ud af 8. Flere valg er mulige

Spørgsmål 5 ud af 8.

Spørgsmål 6 ud af 8. Flere valg er mulige

Spørgsmål 7 ud af 8.

Tak for dine svar! Med henblik på en uforpligtende samtale, vil en af vores medarbejdere kontakte dig inden længe.

Hvis du ikke længere ønsker at modtage vores mails, kan du til enhver tid afmelde dig i bunden af en mail/SMS, eller ved at kontakte Formue kommunikasjon@formue.no. Du kan også afmelde via vores Privacy Policy. Læs mere om hvordan vi passer på dine personoplysninger i vores Privacy Policy her


Kontakt os