Regnskabsservice

Vores team af regnskabsfolk vil guide dig gennem regnskabsprocessen med skræddersyede løsninger, der opfylder dine eller dit investerings- eller holdingselskabs behov.

Ekstra tryghed i hverdagen

Når det kommer til at udarbejde regnskaber for investeringsselskaber eller holdingselskaber, er der flere komplekse faktorer at tage højde for, herunder værdipapirers klassifikation, overholdelse af regnskabskrav og registrering af ejere. Med Formue Regnskabsservice får du adgang til et dedikeret team med omfattende erfaring inden for investerings- og holdingselskaber, hvilket minimerer risikoen for kostbare fejl under rapportering af årsregnskaber til Erhvervsstyrelsen og selvangivelser til Skattestyrelsen.

Specialister i investeringselskaber og holdingselskaber

Vores mål er at sikre, at du opfylder de regnskabsmæssige og skattemæssige krav til at have et investeringsselskab eller holdingselskab. For at lære din virksomhed bedre at kende, tilbyder vi at foretage en gennemgang af din nuværende bogføring og regnskabsudarbejdelse, for at kortlægge den aktuelle situation og komme med forslag til forbedringer. Her er nogle af fordelene ved at bruge Formues Regnskabsservice:

  • Tæt samarbejde mellem rådgiver og regnskabsmedarbejder der sikrer en problemfri proces
  • Viden omkring skatteoptimering
  • Prisvindende digital platform
  • Fokus på forholdet mellem kapitalejer og virksomhed
  • Frigivelse af din tid til at gøre det du er bedst til
formue

Skræddersyede løsninger

Ønsker du en enkel digital løsning, en mere personlig service, eller måske har du brug for en personlig CFO? Hvad er det rigtige for dig og din virksomhed?

Digital og brugervenlig

Komplette regnskabstjenester, herunder bogføring, årsregnskab, selvangivelse og indberetning af ændringer til ejerbog. Du får digital opfølgning i vores platform, hvor du nemt kan underskrive alle dine dokumenter.

Personlig opfølgning

Du får den samme regnskabsløsning i den digitale løsning, med personlig opfølgning fra din kontaktperson og en årlig gennemgang af årsregnskabet.

Din egen CFO

En regnskabsløsning med bogføring, udarbejdelse af årsregnskab og selvangivelse samt indberetning heraf. I løbet af året får du tæt opfølgning og løbende forbedringsforslag. En skræddersyet løsning til dig der ønsker vejledning gennem hele regnskabsprocessen.

Tværfagligt samarbejde

På regnskabsområdet arbejder vi tæt sammen med vores rådgivere og Formues eksperter inden for jura og skat. Et emne, der interesserer mange, er grænsefladen mellem løn, bestyrelseshonorarer og udbytte, og hvordan kapitalejere bedre kan organisere sig, i tilfælde af en omstrukturering på virksomhedsniveau. Vi har tværfaglige diskussioner med vores interne eksperter om aktuelle emner, kommende lovændringer og de muligheder, vi ser på regnskabssiden, for at nå frem til den bedste løsning for hver enkelt kunde.

Vores juridiske tjenester
formue

Mød nogle af vores specialister

Malou Trebbien

Malou Trebbien er Head of Tax & Legal hos Formue. Hun har en baggrund som advokat og har mange års erfaring som rådgiver inden for familieret og arveplanlægning, oprettelse af testamenter, ægtepagter og fremtidsfuldmagter samt behandling af dødsboer.

Lars Brinch Jørgensen

Lars Brinch Jørgensen er skattespecialist hos Formue. Lars har mere end 16 års erfaring inden for skatterådgivning af velhavende kunder. Hans ekspertise strækker sig fra rådgivning om generationsskifte og omstruktureringer til etablering af ejerstrukturer for iværksættere og Business Angels, samt håndtering af kapitalgevinstbeskatning på aktier, obligationer og andre investeringsprodukter.

Tine Stryn Lund

Tine Stryn Lund er daglig leder af Formue Danmarks Regnskabsservice. Vores regnskabsservice omfatter bogføring af årets transaktioner, udarbejdelse af årsregnskab, herunder indberetning til Erhvervsstyrelsen og udarbejdelse af selvangivelse og udbytte. Hertil indberetning til Skattestyrelsen. Regnskabsservice kan også hjælpe med udarbejdelse af ændringer til ejerbog, herunder indberetning af ændringer til reelle og legale ejere til Erhvervsstyrelsen.

Kontakt os