Formue modtager international pris

Skrevet af Mia Gustavfson

Formue modtager prisen » Fremragende uafhængig formueforvalter« i Norge og Norden« i dette års Global Private Banking Innovation Awards.

– Vi arbejder hele tiden på at udvikle kundeoplevelsen og er stolte af, at Formue har et tjenesteudbud, som er anerkendt ud over Norden, siger konstitueret administrerende direktør Alexander Heiberg.

– Det er altid dejligt at modtage priser, men vores vigtigste opgave er at have tilfredse kunder. Priserne inspirerer os til at fortsætte arbejdet med at udvikle bedre og enklere løsninger til vores kunder, siger han.

Formue modtager seks priser i Euromoney Private Banking Awards 2024

-Giver kunderne en unik oplevelse

I begrundelsen for prisen står der: »Formue har på mesterlig vis udviklet en personlig og helhedsorienteret financial life management-tjeneste, hvor kunderne opnår betydeligt mere end blot afkast af den investerede kapital. Denne tilgang har skabt en stabil årlig vækst i kapital under forvaltning siden starten. Formues rapporteringsplatform er omfattende og sofistikeret og tilbyder kunderne en unik oplevelse med sine hybridfunktioner og detaljerede bæredygtighedsanalyser.«

Global Private Banking Innovation Awards er en prestigefyldt prisuddeling, som anerkender fremragende præstationer og innovation inden for Wealth Management-sektoren globalt. Priserne hædrer banker og finansielle institutioner, som har udmærket sig ved at levere innovative løsninger og tjenester til deres kunder, og som har oplevet vækst og udvikling på deres respektive markeder. Juryen bestod af et internt team hos Global Private Banker, en medie- og publikationsplatform for Wealth Management-sektoren.

Er vi den rette partner for dig?

Ved at klikke dig igennem spørgsmålene nedenfor får du et bedre indblik i hvordan vi kan hjælpe dig. En af vores medarbejdere vil kontakte dig for en uforpligtende samtale når formularen er indsendt.


Spørgsmål 1 ud af 8

Spørgsmål 2 ud af 8.

Spørgsmål 3 ud af 8. Flere valg er mulige

Spørgsmål 3 ud af 8. Flere valg er mulige

Spørgsmål 4 ud af 8. Flere valg er mulige

Spørgsmål 5 ud af 8.

Spørgsmål 6 ud af 8. Flere valg er mulige

Spørgsmål 7 ud af 8.

Tak for dine svar! Med henblik på en uforpligtende samtale, vil en af vores medarbejdere kontakte dig inden længe.

Hvis du ikke længere ønsker at modtage vores mails, kan du til enhver tid afmelde dig i bunden af en mail/SMS, eller ved at kontakte Formue kommunikasjon@formue.no. Du kan også afmelde via vores Privacy Policy. Læs mere om hvordan vi passer på dine personoplysninger i vores Privacy Policy her


Mia producerer og driver tekst og indhold, der offentliggøres på Formues blog Indsigt, samt anden ekstern kommunikation for Formue i Danmark.

Kontakt os