Formue modtager seks priser i Euromoney Private Banking Awards 2024

Skrevet af Mia Gustavfson

Formue er den stolte vinder af i alt seks priser i Euromoney Private Banking Awards 2024, som anerkender både virksomhedens ekspertise og digitale løsninger. Formue blev anerkendt som bedst i Norden og Baltikum inden for diskretionær forvaltning og bæredygtighed, og som bedst i Norge inden for Private Banking og digitale løsninger.

Den internationale bank- og finanspublikation Euromoney anerkender hvert år verdens bedste private banking-aktører. Vinderne udvælges gennem en omfattende undersøgelse blandt branchefolk og en kvalitativ evaluering foretaget af en jury bestående af repræsentanter fra nogle af verdens førende private banking-organisationer, herunder HSBC, Coutts, Citi og Lombard Odier. Ved dette års prisuddeling, hvor JP Morgan Private Bank blev kåret som verdens bedste aktør inden for Private Banking, modtog Formue flere priser både regionalt og nationalt:

Regionale priser:

  • Norden og Baltikum er bedst til diskretionær porteføljeforvaltning
  • Nordens og Baltikums bedste til bæredygtighed

Nationale priser:

  • Norges bedste til digitale løsninger
  • Norges bedste til diskretionær porteføljeforvaltning
  • Norges bedste til bæredygtighed
  • Norges bedste indenlandske privatbank

En anderledes tilgang

Rådgivende forvaltning, også kendt som investeringsrådgivning, kan være passende, hvis du ønsker at være mere aktiv i udviklingen af din portefølje og have fuld kontrol over dine investeringsbeslutninger. Med denne forvaltningsmetode får du indsigt og ekspertise fra din rådgiver, og du får løbende anbefalinger til, hvordan du skal forvalte din kapital og dine aktiver, men det er dig, der træffer den endelige beslutning om at købe og sælge værdipapirer. Sideløbende kan du – hvis du ønsker det – også foretage dine egne investeringer.

Euromoney begrunder bl.a. sin udvælgelse med, at Formue har unikke tjenester og service. “Dens succes er drevet af virksomhedens bestræbelser på at tage en anden tilgang til formueforvaltning ved at fokusere mere på enkeltpersoners og familiers behov end på de finansielle markeder og ved at betjene dem gennem en hybridmodel, der kombinerer personligt engagement med digitale løsninger.”

Desuden skriver Euromoney, at Formue har en brancheførende digital løsning til porteføljekonstruktion og rådgivning. “Virksomhedens porteføljestyringssystem (…) strømliner ikke kun hele processen med at etablere investeringsstrategier, men det gør det også lettere og mere effektivt for virksomheden at oprette og administrere kundeporteføljer. I den digitale tidsalder er det noget, kunderne i stigende grad efterspørger.”

Anerkendes for sit engagement i bæredygtighed

I de senere år har Formue udviklet sin bæredygtighedsrådgivning og digitale bæredygtighedsværktøjer, som Euromoney mener skiller sig ud både nationalt og regionalt.

“Bæredygtighed er indarbejdet i alle produkter og tjenester, som Formue tilbyder sine kunder. Et omfattende værktøj relateret til bæredygtighed er tilgængeligt for alle kunder. Værktøjet er en komplet digital platform, hvor kunderne kan udforske miljøpåvirkningen af deres investeringer. Bæredygtighed er også i centrum for Formues nye digitale værktøj til porteføljebygning, som gør det muligt at kortlægge kundernes præferencer for porteføljerne med bæredygtighed som et ledende tema”, hedder det i Euromoneys begrundelse.

– Priserne fra Euromoney bekræfter, at kombinationen af vores uafhængige, holistiske rådgivning, vores investeringstilgang og digitale platforme er et koncept, der skiller sig ud i hele Norden. Jeg er meget stolt af Formues medarbejdere og det engagement, alle har for at levere en brancheførende kundeoplevelse. Priserne betyder meget for os hos Formue, og de inspirerer os til at udvikle vores tjenester yderligere, siger Alexander Heiberg, konstitueret administrerende direktør.

Er vi den rette partner for dig?

Ved at klikke dig igennem spørgsmålene nedenfor får du et bedre indblik i hvordan vi kan hjælpe dig. En af vores medarbejdere vil kontakte dig for en uforpligtende samtale når formularen er indsendt.


Spørgsmål 1 ud af 8

Spørgsmål 2 ud af 8.

Spørgsmål 3 ud af 8. Flere valg er mulige

Spørgsmål 3 ud af 8. Flere valg er mulige

Spørgsmål 4 ud af 8. Flere valg er mulige

Spørgsmål 5 ud af 8.

Spørgsmål 6 ud af 8. Flere valg er mulige

Spørgsmål 7 ud af 8.

Tak for dine svar! Med henblik på en uforpligtende samtale, vil en af vores medarbejdere kontakte dig inden længe.

Hvis du ikke længere ønsker at modtage vores mails, kan du til enhver tid afmelde dig i bunden af en mail/SMS, eller ved at kontakte Formue kommunikasjon@formue.no. Du kan også afmelde via vores Privacy Policy. Læs mere om hvordan vi passer på dine personoplysninger i vores Privacy Policy her


Mia producerer og driver tekst og indhold, der offentliggøres på Formues blog Indsigt, samt anden ekstern kommunikation for Formue i Danmark.

Kontakt os