Vi byder Lone velkommen hos Formue

Skrevet af Mia Gustavfson

Vi byder Lone Werenskiold velkommen hos Formue, hvor hun vil tilføre mere end 38 års erfaring inden for den finansielle branche. Lone har tidligere arbejdet som Chief Wealth Management Officer hos DreamPlan, en app der tilbyder både digital og personlig finansiel rådgivning. Før det var hun chefkonsulent hos Nykredit Bank og leder for Formue- og Opsparingsrådgiverne hos Nordea.

Lones brede erfaring inkluderer derfor både teknisk forståelse, ledelse og personlig rådgivning inden for formueplanlægning, som giver hende en masse ekspertise inden for områder der vil gavne både Formue og vores kunder.

Vi har haft en samtale med Lone i forbindelse med hendes opstart, hvor vi bad hende fortælle lidt om, hvad der motiverede hende til at starte hos Formue, i rollen som Wealth Manager.

Hvorfor Formue?

Lone blev særligt tiltrukket af Formues rådgivningsproces, hvor kundens formueplan er i fokus og altid starter med en grundig udarbejdelse, i samarbejde med kunden. Formålet med processen er at kunden får ejerskab over sin situation, sine mål og præferencer – samt en strategi der sikrer, at kunden når sine mål og drømme på sigt. Dette indebærer bl.a. også en skattemæssig- og juridisk gennemgang, foretaget af Formues jurister og skattespecialister.

“Jeg ser virkelig frem til at arbejde sammen med kunden, som et team hvor vi kan tilbyde en samlet løsning uden at skulle henvise kunden til eksterne specialister, da vi jo netop har dem alle samlet under ét tag”, udtaler Lone.

I sin rolle som Wealth Manager vil Lone arbejde tæt sammen de andre Wealth Managers og ikke mindst kunder, for at skabe den helt rigtige formuestruktur for den enkelte. Hun er bevidst om, at kunderne har tillid til at hun og teamet af specialister hos Formue, vil yde den bedst mulige, langsigtede støtte og vejledning for dem – og det er netop den grundlæggende motivation for Lone:

“Det er i dette tillidsfulde samarbejde, hvor jeg kan skræddersy den helt rigtige formuestruktur for mine kunder, at jeg skaber den største værdi for dem, og det motiveres jeg i høj grad af”, siger Lone.

De digitale muligheder er vigtige

Udover Formues rådgivningsproces, var Lone var også begejstret over hvor nemt det er for kunderne at følge med i deres formueplan, via den prisvindende Formue-app. Når man åbner appen får man et simpelt og hurtigt overblik over sin portefølje, samt aktuelle begivenheder. Appen gør det muligt at følge nye, igangværende og afsluttede opgaver, samt se hvem der har gjort hvad og hvornår. Derudover er det muligt for kunden at underskrive dokumenter direkte i appen ved hjælp af MitID. Denne digitale service finder Lone især vigtig:

“Jeg har jo erfaring med at designe en rådgivningsapp fra mit tidligere virke og jeg synes Formue-appen er utrolig intuitiv og brugervenlig. Samtidig er det afgørende for en virksomhed, at være tilstede inden for det digitale, da nutidens forbrugere forventer at kunne tilgå deres personlige ting online, på en nem og hurtig måde – dette imødekommer Formue-appen netop”, siger Lone.

Hos Formue glædes vi over at kunne tilbyde kunderne den rette ekspertise, som hver af vores rådgivere og specialister kan og vi er utroligt glade for at have Lone på plads som en del af teamet på Amaliegade.

Læs mere og download formueappen her også selvom du ikke er kunde.

Formue er en af nordens førende Financial Life Management virksomheder som tilbyder uafhængig rådgivning til formuende privatpersoner, familier og fonde. Selskabet blev etableret i år 2000, har 400 ansatte og 24 kontorer fordelt i Skandinavien. Formue er for syvende år i træk, blevet kåret som det bedste selskab indenfor private banking i Norge af Kantar Sifo Prospera.

Er vi den rette partner for dig?

Ved at klikke dig igennem spørgsmålene nedenfor får du et bedre indblik i hvordan vi kan hjælpe dig. En af vores medarbejdere vil kontakte dig for en uforpligtende samtale når formularen er indsendt.


Spørgsmål 1 ud af 8

Spørgsmål 2 ud af 8.

Spørgsmål 3 ud af 8. Flere valg er mulige

Spørgsmål 3 ud af 8. Flere valg er mulige

Spørgsmål 4 ud af 8. Flere valg er mulige

Spørgsmål 5 ud af 8.

Spørgsmål 6 ud af 8. Flere valg er mulige

Spørgsmål 7 ud af 8.

Tak for dine svar! Med henblik på en uforpligtende samtale, vil en af vores medarbejdere kontakte dig inden længe.

Hvis du ikke længere ønsker at modtage vores mails, kan du til enhver tid afmelde dig i bunden af en mail/SMS, eller ved at kontakte Formue kommunikasjon@formue.no. Du kan også afmelde via vores Privacy Policy. Læs mere om hvordan vi passer på dine personoplysninger i vores Privacy Policy her


Mia producerer og driver tekst og indhold, der offentliggøres på Formues blog Indsigt, samt anden ekstern kommunikation for Formue i Danmark.

Kontakt os