Scan Her Wealth 2023

Skrevet af Mia Gustavfson

Væksten i andelen af formuende kvinder repræsenterer måske en af de vigtigste økonomiske forandringer i fremtiden. I fremtiden vil enorme værdier blive kontrolleret af kvinder. Det, de ønsker at opnå med deres kapital, vil påvirke finanssektoren, kapitalstrømmene og den grønne omstilling, vi står over for.

I samarbejde med Kantar Sifo Prospera har vi stillet over 450 formuende kvinder i Norge, Sverige og Danmark forskellige spørgsmål om bæredygtighed. Formålet med undersøgelsen har været at få et større indblik i, hvad kvinder tænker om bæredygtighed, når det gælder investeringer, livsstil og de selskaber, de ejer. Svarene varierer og viser både ligheder og forskelle mellem de forskellige lande.

Hvis du ikke længere ønsker at modtage vores mails, kan du til enhver tid afmelde dig i bunden af en mail/SMS, eller ved at kontakte Formue kommunikasjon@formue.no. Du kan også afmelde via vores Privacy Policy.
Læs mere om hvordan vi passer på dine personoplysninger i vores Privacy Policy her

Input the campaign name that submitters should be added to.

Used by marketing cloud and FormAssembly to map user details

Mia producerer og driver tekst og indhold, der offentliggøres på Formues blog Indsigt, samt anden ekstern kommunikation for Formue i Danmark.

Kontakt os