Tax & Legal introducerer accounting ved ansættelse af Tine Stryn Lund

Skrevet af Mia Gustavfson

En karriereændring er altid en spændende rejse. Efter 27 år hos Revisionsfirmaet Beierholm, har Tine nu taget dette skridt og er blevet en central del af Formues hold, som Finance Manager. Lad os tage et nærmere kig på hendes imponerende baggrund og hendes rolle i vores organisation.

Tines professionelle rejse begyndte i revisionsbranchen i 1996 hos Albert Pedersen (AP) som i 2016 fusionerede med Beierholm. I årenes løb har hun været engageret i kunderådgivning, regnskabsudarbejdelse og revision, for en bred vifte af kundetyper. Hendes ekspertise dækker alt fra små virksomheder til store selskaber og fonde. Hun har især siddet med hovedaktionærselskaber også kaldet ejerledede virksomheder, personligt drevne virksomheder samt enkeltpersoner.

Tine har nu en nøglerolle som Finance Manager i Formue Tax & Legal. Hendes primære ansvar er at håndtere kundernes regnskaber, holde sig opdateret på skatte- og regnskabsregler og fungere som bindeled mellem vores kunder og kundens eventuelle eksterne revisor. Tine bestræber sig på at gøre hele processen med regnskabsudarbejdelse, selvangivelse og overholdelse af deadlines mv. så problemfri som muligt for Formues kunder.

“Nogle kunder har måske allerede en revisor, og det er helt op til kunden, om de ønsker, at Formue skal håndtere hele processen for dem, eller kun en del af processen”, understreger Tine.

Tine arbejder tæt sammen med vores andre specialister i Tax & Legal teamet samt vores Wealth Managers, for at skræddersy løsninger til hver enkelt kundes unikke behov. Hendes løbende dialog med både kunder og vores interne specialister, gør det muligt at rådgive kunden om alle forhold, og optimere kundens løsning.

“Formues teknologiske løsninger gør det muligt for kunden løbende at indsende bilag/materiale til brug for regnskaberne på en enkel måde. Denne tilgang gavner både vores kunder og vores specialister hos Formue, da de opnår en kontinuerlig forståelse for kundens behov. I denne proces spiller Formues app en central rolle, da den muliggør modtagelse og afsendelse af push-beskeder, hvis der f.eks. er brug for underskrifter eller anden information fra kunden”, forklarer Tine.

Læs mere om Formueappen her

Hvorfor Formue?

Tine ser frem til at komme endnu tættere på vores kunder: “Jeg brænder for kundeservice og glæder mig til at opnå endnu dybere indsigt i, hvad der er vigtigt for Formues kunder”, siger Tine.

Hendes mål er at betjene vores kunder således, at processen for regnskabsudarbejdelse mv. bliver enkelt for kunden, så kunden i stedet kan fokusere på det, som er vigtigt for ham eller hende.

Mange af Formues kunder er underlagt krav om revision, og har derfor behov for revisionspåtegning på årsrapporten. Formue tilbyder her kunderne hjælp via eksterne partnere, så kunderne ikke selv behøver at kontakte en revisor. Ligesom Formues andre tjenester, er regnskabsassistance et tilvalg, i det omfang det er relevant for kunden.

Alle kapitalselskaber (A/S, ApS, P/S og K/S) er underlagt krav om udarbejdelse af regnskab, Herudover er regnskabsudarbejdelse af skattemæssige årsager relevant for enkeltmandsvirksomheder og personer som har egne investeringer.

Tines skift til Formue repræsenterer en spændende udvikling der vil gavne både Formue og vores kunder. Hendes ekspertise og engagement vil skabe stor værdi for kunderne og gør Tine til en vigtig tilføjelse til Formues team. Vi ser frem til at følge med i, hvordan Tine vil forme fremtiden for økonomisk rådgivning og regnskabstjenester hos Formue.

Formue er en af nordens førende Financial Life Management virksomheder som tilbyder uafhængig rådgivning til formuende privatpersoner, familier og fonde. Selskabet blev etableret i år 2000, har 400 ansatte og 25 kontorer fordelt i Skandinavien. Formue er for syvende år i træk, blevet kåret som det bedste selskab indenfor private banking i Norge af Kantar Sifo Prospera.

Er vi den rette partner for dig?

Ved at klikke dig igennem spørgsmålene nedenfor får du et bedre indblik i hvordan vi kan hjælpe dig. En af vores medarbejdere vil kontakte dig for en uforpligtende samtale når formularen er indsendt.


Spørgsmål 1 ud af 8

Spørgsmål 2 ud af 8.

Spørgsmål 3 ud af 8. Flere valg er mulige

Spørgsmål 3 ud af 8. Flere valg er mulige

Spørgsmål 4 ud af 8. Flere valg er mulige

Spørgsmål 5 ud af 8.

Spørgsmål 6 ud af 8. Flere valg er mulige

Spørgsmål 7 ud af 8.

Tak for dine svar! Med henblik på en uforpligtende samtale, vil en af vores medarbejdere kontakte dig inden længe.

Hvis du ikke længere ønsker at modtage vores mails, kan du til enhver tid afmelde dig i bunden af en mail/SMS, eller ved at kontakte Formue kommunikasjon@formue.no. Du kan også afmelde via vores Privacy Policy. Læs mere om hvordan vi passer på dine personoplysninger i vores Privacy Policy her


Mia producerer og driver tekst og indhold, der offentliggøres på Formues blog Indsigt, samt anden ekstern kommunikation for Formue i Danmark.

Kontakt os