Formue Tax & Legal

Specialiseret rådgivning omkring arv, testamente, generationsskifte, ejerstruktur og skat. Vi tilbyder også bogføring og regnskabsudarbejdelse.

Dette er vores specialeområder:

Rådgivning om skatteforhold og hjælp til udarbejdelse og indgivelse af årsopgørelser

Rådgivning om ejerstrukturer

Juridisk rådgivning om generationsskifte herunder skatteforhold samt ægtepagter, testamenter og fremtidsfuldmagter

Bogføring og udarbejdelse af regnskaber, samt årsopgørelser

Skatterådgivning

Hvordan skal afkastet af dine investeringer beskattes og hvordan er samspillet med dine øvrige økonomiske forhold? Har du den skattemæssige optimale ejerstruktur på din virksomhed? Skal du foretage et generationsskifte nu eller senere og hvad er de juridiske, økonomiske og skattemæssige konsekvenser heraf? Hvordan skal du foretage et forældrekøb eller hvordan for du skattemæssigt bedst afviklet et forældrekøb? Vores specialister tilbyder skræddersyet rådgivning baseret på din og din families økonomiske situation.

Læs mere om vores skatterådgivning her
formue

Juridisk rådgivning om arv og generationsskifte

Har du lagt en god plan for, hvordan du overfører dine aktiver til næste generation? Vores eksperter har stor erfaring med juridisk rådgivning om arv og generationsskifte og kan hjælpe med testamenter, fuldmagter og ægtepagter. Vi sørger for, at du kommer godt i gang, og at det bliver en god proces for alle involverede parter.

Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig

Mød nogle af vores specialister

Malou Trebbien

Malou Trebbien er Head of Tax & Legal hos Formue. Hun har en baggrund som advokat og har mange års erfaring som rådgiver inden for familieret og arveplanlægning, oprettelse af testamenter, ægtepagter og fremtidsfuldmagter samt behandling af dødsboer.

Lars Brinch Jørgensen

Lars Brinch Jørgensen er skattespecialist hos Formue. Lars har mere end 16 års erfaring inden for skatterådgivning af velhavende kunder. Hans ekspertise strækker sig fra rådgivning om generationsskifte og omstruktureringer til etablering af ejerstrukturer for iværksættere og Business Angels, samt håndtering af kapitalgevinstbeskatning på aktier, obligationer og andre investeringsprodukter.

Tine Stryn Lund

Tine Stryn Lund er Finance Manager hos Formue og ekspert inden for regnskabsservice. Tine har 27 års erfaring fra revisionsbranchen hvor hun har siddet med regnskabsafslutning for holding og investeringsselskaber. I sin tid som revisor har Tine også fået indgående kendskab til de basale skatteregler, herunder beskatning i henhold til virksomhedsskatteordningen.

Relaterede artikler

5 vigtige juridiske dokumenter

For at sikre dig mod eventuelle fremtidige udfordringer bad vi vores Head of Tax & Legal, Malou Trebbien, om at definere fem vigtige typer af juridiske dokumenter og aftaler. Hun deler også sine bedste råd til dig, der overvejer at få disse dokumenter udarbejdet.

Sådan optimerer du beskatningen af dine investeringer

Formues skattespecialist Lars Brinch Jørgensen, deler her nogle vigtige overvejelser, der kan hjælpe dig med at optimere beskatningen af dine investeringer.

Hvad er en fremtidsfuldmagt?

I denne artikel kommer Head of Tax & Legal, Malou Trebbien, nærmere ind på fremtidsfuldmagt, som er en måde at planlægge din fremtid på, hvis du skulle blive ude af stand til at træffe beslutninger på grund af for eksempel sygdom eller ulykke

Kontakt os