Formue og Angella Invest indgår partnerskab

Skrevet af Mia Gustavfson

Vi er glade for at meddele, at Formue og Angella Invest har indgået et partnerskab, som markerer et strategisk skridt for Formue som Trusted Partner for Angella Invest. Dette samarbejde styrker tilmed vores engagement i kvindelige og NextGen angel investorer

Danmarks største fællesskab for kvindelige investorer

Angella Invest er en community- og education platform målrettet kvindelige angel investorer. Investeringsplatformen er Danmarks største fællesskab for kvindelige investorer, der investerer – eller ønsker at komme i gang med at investere i opstartsvirksomheder og venture fonde. Angella Invests medlemmer består bl.a. af kvinder, der har lavet exit af egen virksomhed (ex-founders/ejerledere), familie investorer samt NextGens (efterkommere af familieejede virksomheder). Ud over at have fokus på kvinder, fokuserer Angella Invest også på NextGens, som har et særligt talentpotentiale for at investere i opstartsvirksomheder.

Partnerskabet afspejler vores fælles mål om at identificere og investere i uudnyttede forretningsmuligheder i startup-økosystemet og i dansk industri generelt, med særligt fokus på HNI (High Net Worth Individuals) -målgrupperne; kvinder, iværksættere og NextGens.

Gennem dette partnerskab vil Formue desuden støtte Angella Invests mission om at øge antallet af kvindelige investorer i opstartsvirksomheder, samt fremme kvindelige talenter i iværksætter-, bestyrelses- og lederstillinger.

Foto: Kristine Leerbeck, Founder & CEO, Angella Invest

Bidrager med et stærkt erfaringsgrundlag og kompetencer indenfor formueforvaltning

– Vi er utrolig glade for at indgå dette partnerskab med Formue, der har samme værdigrundlag og interesseområder som os. Vi ser store synergier med at understøtte behovet hos vores fælles kundegruppe; kvinder, NextGens og tidligere iværksættere – et behov, der ikke bliver mødt tilstrækkeligt i dag, i et meget homogent investeringsmiljø, siger Kristine Leerbeck, CEO & Founder af Angella Invest.

– Samtidig markerer det også en ny type partnerskab for Angella Invest, som handler mere om formueforvaltning, end blot investeringer i startupmiljøet. Partnerskabet er indgået, fordi vi følger vores medlemmers ønsker. Her udtrykker vores medlemmer andre interesser og behov end kun at investere i opstartsvirksomheder, såsom erfaringsdeling om at exit’e egen virksomhed, ejendomsinvesteringer, generationsskifte og formueforvaltning. Vi ser derfor frem til at udvikle partnerskabet med Formue, der vil kunne bidrage med et stærkt erfaringsgrundlag og kompetencer indenfor formueforvaltning til vores investorfællesskab, tilføjer Kristine.

Foto: Kristine Leerbeck, Founder & CEO og Louise Bech Junge, COO, Angella Invest

Som en Trusted Partner vil Formue deltage aktivt i Angella Invests arrangementer, herunder læringsevents, workshops, investeringsakademier, pitch events og netværksarrangementer. Vi vil også bidrage som indlægsholder ved disse arrangementer og dele vores ekspertise og indsigt som  en af Nordens største uafhængige formueforvalter.

Understøtter Formues kernekoncept

Vores samarbejde og dedikation som Trusted Partner for Angella Invest understøtter vores kernekoncept. Hos Formue handler det ikke kun om økonomisk vækst, men også om at levere tryg og helhedsorienteret rådgivning, der går langt ud over traditionel finansiel rådgivning.

– Med vores eksperter indenfor formueforvaltning, skat, jura og regnskab – er vi klar til at bidrage med værdifulde indsigter og ressourcer, og skabe endnu større værdi for vores kunder og netværk, siger Christian V. Hansen, Adm. direktør fra Formue Danmark.

– Vi ser virkelig frem til samarbejdet med Angella Invest, der både fremmer vores fælles dagsorden, men også åbner dørene op for en ny æra indenfor formueforvaltning, afslutter Christian V. Hansen.

Er vi den rette partner for dig?

Ved at klikke dig igennem spørgsmålene nedenfor får du et bedre indblik i hvordan vi kan hjælpe dig. En af vores medarbejdere vil kontakte dig for en uforpligtende samtale når formularen er indsendt.


Spørgsmål 1 ud af 8

Spørgsmål 2 ud af 8.

Spørgsmål 3 ud af 8. Flere valg er mulige

Spørgsmål 3 ud af 8. Flere valg er mulige

Spørgsmål 4 ud af 8. Flere valg er mulige

Spørgsmål 5 ud af 8.

Spørgsmål 6 ud af 8. Flere valg er mulige

Spørgsmål 7 ud af 8.

Tak for dine svar! Med henblik på en uforpligtende samtale, vil en af vores medarbejdere kontakte dig inden længe.

Hvis du ikke længere ønsker at modtage vores mails, kan du til enhver tid afmelde dig i bunden af en mail/SMS, eller ved at kontakte Formue kommunikasjon@formue.no. Du kan også afmelde via vores Privacy Policy. Læs mere om hvordan vi passer på dine personoplysninger i vores Privacy Policy her


Mia producerer og driver tekst og indhold, der offentliggøres på Formues blog Indsigt, samt anden ekstern kommunikation for Formue i Danmark.

Kontakt os