Formue kåret som Sveriges bedste virksomhed for velhavende personer af Euromoney

Skrevet af Mia Gustavfson

I denne uge blev Formue udnævnt til “Best for High Net Worth Individuals in Sweden” af den internationale bank- og finanspublikation Euromoney. Det er anden gang, at Formue modtager en pris fra Euromoney, idet Formue i 2021 vandt i kategorien “Next Generation”.

Formue har modtaget den prestigefyldte pris “Best for High Net Worth Individuals in Sweden” ved Euromoney’s Global Private Banking Award i London. Prisen går til den virksomhed, der har det stærkeste tilbud og de mest skræddersyede tjenester til velhavende privatpersoner. I motivationen lægger Euromoney stor vægt på Formues hybride rådgivning med fysiske møder som grundlag og en prisvindende digital platform som supplement. Juryen peger også på virksomhedens holistiske tilgang til rådgivning, som ud over formueforvaltning også omfatter bæredygtighed, generationsplanlægning og jura, som et unikt eksempel på den næste generation af formuerådgivning.

– Vi er utrolig stolte over at have vundet prisen “Best for High Net Worth Individuals in Sweden” fra Euromoney. Det bekræfter, at vores tilbud med uafhængig rådgivning, førende investeringsprodukter og prisvindende digital platform er et vinderkoncept. Formue skiller sig ud i en svensk og international kontekst med ekspertise inden for investeringer, bæredygtighed, jura, generationsplanlægning og meget mere. Prisen er derfor en vigtig anerkendelse for vores rådgivere, som med stort engagement tilpasser vores tilbud ud fra den enkelte kundes behov,” siger Lars Uppsäll, CEO i Formue.

I dette års undersøgelse er vinderne af Euromoney Private Banking Awards blevet udvalgt gennem en omfattende brancheundersøgelse og en streng kvalitativ evaluering af prisjuryen bestående af nogle af verdens førende private banking-aktører. Priserne er nogle af de mest respekterede og prestigefyldte i den finansielle sektor med stor konkurrence fra verdens største banker, og sidste års vindere omfatter i forskellige kategorier bl.a. Bank of America, JP Morgan, Morgan Stanley og Goldman Sachs.

Euromoneys Global Private Banking Awards anerkender de bedste private banking-aktører på nationalt, regionalt og internationalt plan siden 1992. Vinderne udvælges på grundlag af en omfattende undersøgelse blandt branchekolleger og en kvalitativ evaluering foretaget af en jury bestående af repræsentanter fra nogle af verdens førende private banking-aktører, herunder HSBC, Société Générale, BTG Pactual, Banco Santander og Leo Wealth.

Er vi den rette partner for dig?

Ved at klikke dig igennem spørgsmålene nedenfor får du et bedre indblik i hvordan vi kan hjælpe dig. En af vores medarbejdere vil kontakte dig for en uforpligtende samtale når formularen er indsendt.


Spørgsmål 1 ud af 8

Spørgsmål 2 ud af 8.

Spørgsmål 3 ud af 8. Flere valg er mulige

Spørgsmål 3 ud af 8. Flere valg er mulige

Spørgsmål 4 ud af 8. Flere valg er mulige

Spørgsmål 5 ud af 8.

Spørgsmål 6 ud af 8. Flere valg er mulige

Spørgsmål 7 ud af 8.

Tak for dine svar! Med henblik på en uforpligtende samtale, vil en af vores medarbejdere kontakte dig inden længe.

Hvis du ikke længere ønsker at modtage vores mails, kan du til enhver tid afmelde dig i bunden af en mail/SMS, eller ved at kontakte Formue kommunikasjon@formue.no. Du kan også afmelde via vores Privacy Policy. Læs mere om hvordan vi passer på dine personoplysninger i vores Privacy Policy her


Mia producerer og driver tekst og indhold, der offentliggøres på Formues blog Indsigt, samt anden ekstern kommunikation for Formue i Danmark.

Kontakt os