Vi byder Malou og Lars velkommen hos Formue

Skrevet af Mia Gustavfson

Vi har udvidet vores Tax & Legal team med to erfarne medarbejdere: Malou Trebbien, Head of Tax & Legal, med speciale i familie- og arveret, og Lars Brinch Jørgensen, Tax Specialist. De bringer begge en bred vifte af ekspertise og erfaring til bordet og deler her deres syn på, hvordan deres kompetencer supplerer hinanden og bidrager til Formues unikke tilgang til rådgivning.

Hvorfor Formue?

For Malou og Lars var det særligt Formues helhedsorienterede tilgang til rådgivning, der vækkede deres interesse for virksomheden:

”Jeg har rådgivet indenfor familie- og arveret i mange år, og min erfaring er, at skatterådgivning er en helt essentiel del af rådgivningen. Jeg har imidlertid ofte kun kunne rådgive kunderne til et vist punkt, hvorefter jeg har måtte inddrage eksterne skatterådgivere.  Hos Formue er det hele samlet under et tag – hvilket er meget tilfredsstillende, både for mig personligt og for kunden”, siger Malou.

Lars tilføjer: ”Som ansat i en bank var der begrænsninger for hvad jeg tidligere kunne rådgive kunderne om i forhold til f.eks. skat eller testamente. Ofte måtte vi henvise kunderne til advokater, så de kunne gennemføre de forslag, vi havde drøftet. Nu kan jeg gå skridtet videre, og tilbyde både rådgivning og eksekvere på ideerne, i samarbejde med resten af teamet i Tax & Legal”, siger Lars.

Uden skatterådgivning og ekspertise inden for dokumentudarbejdelse og overholdelse af lovkrav kan man ikke tilbyde kunderne en helhedsorienteret rådgivning. Derfor supplerer teamet hinanden godt.

Malou påpeger tilmed, at udover den helhedsorienterede tilgang var det også den uafhængige rådgivning, og den tid, der dedikeres til kunderne, der tiltrak hende ved Formue. Hun værdsætter den opmærksomhed, der er på den enkelte kunde hos Formue, og den gennemsigtige honorarstruktur, der gør det nemmere for kunden at gennemskue, hvad de får og betaler for.

Begge er overbeviste om, at der på det danske marked er et stort behov for de ydelser, som Formue tilbyder. Formue er allerede solidt og succesfuldt funderet i Norge og Sverige, og Sverige vandt for nyligt den prestigefyldte pris “Best for High Net Worth Individuals in Sweden” ved Euromoney’s Global Private Banking Award i London.

Tax & Legal teamet er en essentiel del af Formues helhedsorienterede tilgang. Ved at kombinere ekspertise og erfaringer fra alle relevante områder, og arbejde sammen som et hold, kan Formue tilbyde deres kunder en langt mere effektiv og skræddersyet kundeoplevelse. Teamet ser derfor frem til at introducere Financial Life Management i Danmark, og udvikle Formues unikke koncept yderligere, i samarbejde med resten af koncernen.

Formue er en af nordens førende Financial Life Management virksomheder som tilbyder uafhængig rådgivning til formuende privatpersoner, familier og fonde. Selskabet blev etableret i år 2000, har 400 ansatte og 24 kontorer fordelt i Skandinavien. Formue er for syvende år i træk, blevet kåret som det bedste selskab indenfor private banking i Norge af Kantar Sifo Prospera.

Er vi den rette partner for dig?

Ved at klikke dig igennem spørgsmålene nedenfor får du et bedre indblik i hvordan vi kan hjælpe dig. En af vores medarbejdere vil kontakte dig for en uforpligtende samtale når formularen er indsendt.


Spørgsmål 1 ud af 8

Spørgsmål 2 ud af 8.

Spørgsmål 3 ud af 8. Flere valg er mulige

Spørgsmål 3 ud af 8. Flere valg er mulige

Spørgsmål 4 ud af 8. Flere valg er mulige

Spørgsmål 5 ud af 8.

Spørgsmål 6 ud af 8. Flere valg er mulige

Spørgsmål 7 ud af 8.

Tak for dine svar! Med henblik på en uforpligtende samtale, vil en af vores medarbejdere kontakte dig inden længe.

Hvis du ikke længere ønsker at modtage vores mails, kan du til enhver tid afmelde dig i bunden af en mail/SMS, eller ved at kontakte Formue kommunikasjon@formue.no. Du kan også afmelde via vores Privacy Policy. Læs mere om hvordan vi passer på dine personoplysninger i vores Privacy Policy her


Mia producerer og driver tekst og indhold, der offentliggøres på Formues blog Indsigt, samt anden ekstern kommunikation for Formue i Danmark.

Kontakt os